Onze diensten

Bekijk hier waar wij u van dienst mee kunnen zijn.

Het installeren en onderhouden van uw camera systeem.

Wij bieden een uitstekend werkend en zorgeloos camera systeem voor particulier en zakelijk. Wij geven u professioneel advies over de plaatsing van uw cameras en zullen zorgdragen voor levering en installatie. U kiest ervoor om de beelden lokaal op te slaan of om onze cloud dienst te gebruiken.

Tevens bieden wij ook een onderhouds service voor uw reeds bestaande systeem.
Werkt uw camerasysteem niet meer naar wens? Of bent u toe aan een upgrade?
neem dan contact met ons op.

Cloud opslag:
U heeft veel voordelen als uw beelden worden opgeslagen in de cloud. Uw beelden kunnen niet gestolen worden (er kan niemand de "tape" meenemen). Uw camera live-feed en reeds opgenomen beelden kunt u ten allen tijden overal ter wereld inzien. vraag ons naar de mogelijkheden voor uw camera systeem!

Lokale opslag:
Natuurlijk is het ook mogelijk om uw beelden lokaal op te slaan (in hetzelfde gebouw). Wij kunnen een passende opslag oplossing adviseren voor uw camerasysteem.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Advies op maat

Vikari biedt altijd een advies op maat of meerdere adviezen afhankelijk van uw situatie. Wij vinden het belangrijk dat de geleverde producten en diensten uitstekend bij u wensen aansluiten.

Duidelijke prijs afspraken

Wij houden niet van plotseling bijkomende kosten. Daarom betaald u bij ons altijd het bedrag dat vermeld staat op de offerte!*
*m.u.v. meerwerk

Na de oplevering

Wij zullen na de oplevering altijd duidelijke uitleg gegeven over de werking van de aangeschafte producten. Ook kunt u nog tot 3 maanden na de oplevering kosteloos wijzigingen* aanbrengen of advies vragen
*Alleen kosteloos in geval van software matige wijzingen