Onze diensten

Bekijk hier waar wij u van dienst mee kunnen zijn.

Het adviseren, samenstellen en onderhouden van uw computer.

Bent u opzoek naar een nieuwe computer, laptop of tablet? Maar weet u niet wat u precies nodig heeft voor uw gebruik? Wij adiviseren u graag bij de aanschaf. Denk hierbij aan het eventueel speciaal samenstellen van een voor u geschikte computer of laptop, zo betaald u nooit meer dan dat u nodig heeft.

Indien u ervoor kiest om bij Vikari een nieuwe computer aan te schaffen, word deze bij u geïnstalleerd en krijgt u uitleg over de werking van de basisfuncties. Mocht u achteraf toch nog vragen hebben? of eventuele wijzigen laten toebrengen aan de software? Helpen wij u hiermee tot 3 maanden na aanschaf gratis.

Heeft u nog een computer? Maar werkt deze momenteel niet naar wens? Wij bieden u expertise op het gebied van computer onderhoud voor zowel software (programmas) als hardware (onderdelen). Door onze jarenlange ervaring en opleidingen in computers en laptops bent u bij ons aan het juiste adres!

Voor op de zaak:
Zijn uw computers op de zaak aan vervanging toe? Of bent u opzoek naar een starters oplossing? Wij adviseren u graag welke computers het beste aansluiten bij uw wensen en uw budget. Ook kunnen wij uw zorgen wegnemen door het installeren en onderhouden van uw computers, zo kunt u zonder zorgen uw werkzaamheden blijven uitvoeren!

Voor thuis:
Wij kunnen u onze expertise bieden op het gebied van computers, laptops en tablets. Wij adviseren u graag wat bij uw persoonlijke wensen en gebruik past. Vervolgens stellen wij de pc samen en zullen deze bij u installeren. U krijgt van ons altijd instructies over het aangeschafte product. Werkt er iets toch niet helemaal naar wens? Wij helpen u tot 3 maanden gratis met aanpassingen aan software.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Advies op maat

Vikari biedt altijd een advies op maat of meerdere adviezen afhankelijk van uw situatie. Wij vinden het belangrijk dat de geleverde producten en diensten uitstekend bij u wensen aansluiten.

Duidelijke prijs afspraken

Wij houden niet van plotseling bijkomende kosten. Daarom betaald u bij ons altijd het bedrag dat vermeld staat op de offerte!*
*m.u.v. meerwerk

Na de oplevering

Wij zullen na de oplevering altijd duidelijke uitleg gegeven over de werking van de aangeschafte producten. Ook kunt u nog tot 3 maanden na de oplevering kosteloos wijzigingen* aanbrengen of advies vragen
*Alleen kosteloos in geval van software matige wijzingen