Onze diensten

Bekijk hier waar wij u van dienst mee kunnen zijn.

Het aanleggen, beheren en onderhouden van een data netwerk.

Bent u opzoek naar een nieuwe netwerk-oplossing? dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van grote en kleine netwerk oplossingen voor particuliere en zakelijke doeleinden. Wilt u een nieuw WiFi netwerk? Of uw volledig netwerk vervangen? Wij staan voor u klaar!

Wij bieden een zorgeloos netwerk, thuis of op de zaak. Dit volledig beheert door ons, zo kunt u zorgeloos genieten van uw (WiFi-)netwerk. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om uw apparatuur zelf te beheren, u kiest er dan voor om dit via onze cloud diensten te doen of om dit volledig in eigen beheer te nemen.

Voor op de zaak:
U kent het wel, tegenwoordig gaat alles over internet. Daarbij is een uitstekend werkend netwerk essentieel voor uw bedrijf. Om U deze kwaliteit te kunnen garanderen werken wij met A-merk netwerk apparatuur zoals Cisco en Ubiquiti Networks. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor een vast ondersteuningspakket. Denk hierbij aan het binnen 24 uur vervangen van defecte apparatuur of het direct verhelpen van een storing. Door het combineren van A-merk apparatuur en 24uurs service kunnen wij u een netwerk met zeer hoge beschikbaarheid garanderen, u kan dan zonder zorgen uw werkzaamheden uitvoeren.

Voor thuis:
In deze tijd is iedereen en alles online, er worden vele uren besteed aan Facebook, Netflix of Youtube. we weten allemaal hoe vervelend het is als die foto zo lang laad of als een video begint te bufferen net op een spannend moment. Al deze zorgen kunnen wij voor u wegnemen, wij bieden u advies op maat voor uw thuis situatie om zo het best mogelijke (WiFi-)netwerk te realiseren. Heerlijk kunnen genieten van een film on-demand, zonder onderbroken te worden! Wie wil dat nou niet?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Advies op maat

Vikari biedt altijd een advies op maat of meerdere adviezen afhankelijk van uw situatie. Wij vinden het belangrijk dat de geleverde producten en diensten uitstekend bij u wensen aansluiten.

Duidelijke prijs afspraken

Wij houden niet van plotseling bijkomende kosten. Daarom betaald u bij ons altijd het bedrag dat vermeld staat op de offerte!*
*m.u.v. meerwerk

Na de oplevering

Wij zullen na de oplevering altijd duidelijke uitleg gegeven over de werking van de aangeschafte producten. Ook kunt u nog tot 3 maanden na de oplevering kosteloos wijzigingen* aanbrengen of advies vragen
*Alleen kosteloos in geval van software matige wijzingen